top of page
2-1_edited.jpg
2-1_edited_edited.jpg

Daglig Leder / Founder / CEO

Phone:

+47 902 71 007

Email:

Visjon & Verdier 

Lanserer norsk verdensnyhet for tette båt toaletter

– Vi vil at folk skal kose seg i båten i stedet for å måtte stake opp tette rør.

 

Løser velkjent problem

Eco Clean, et biologisk nedbrytbart renseprodukt som fjerner forkalkninger i rør på båter og andre fartøy på farten.

 

At det er noe mange har savnet, er vi ikke i tvil om. Etter mye testing i skipsindustrien vet vi at urin stein – som blant annet oppstår når urin møter rustfrie materialer – er et stort problem.

 

– Tette båt toaletter er rett og slett en drittjobb, og til nå har det ikke eksistert noe produkt som fjerner urin stein. Det finnes mange produkter som hevder at de renser rørene, men vi vet at det ikke er slik. Da må man stå og stake, eller bytte ut rør.

 

At alle ingrediensene er biologisk nedbrytbare er viktig, for å unngå å skade både rørene og naturen. Bærekraft står i høysetet.

Etter hvert traff vi blink – og imponerte også kundene vi testet produktet hos, som Nesodden ferjen MS «Prinsen». Redningsselskapet, Flak AS, Torghatten AS, Kongelig Norsk båt forbund.

 

Unikt, bærekraftig og internasjonalt

Med lang erfaring innen markedsføring, salg og ledelse, blant annet i Aftenposten og Telenor, var ikke Sølvi i tvil. Ett grønt produkt som viser seg å levere på selve problemet. Da var det bare å få resept klar. Miami ble neste stopp, det var utrolig spennende og etter mange møter der så fikk vi i gang produksjon og salg.

 

– Eco Clean er et produkt som det ikke finnes tilsvarende av på markedet i dag, det er biologisk nedbrytbart, og etter tester med eks vis Torghatten AS, så vet vi at produktet vårt fjerner urinstein.

 

Store visjoner

Sølvi er Stryning, bosatt i Asker. Vi har samarbeid med Redningsselskapet, Flak AS, Kongelig Norsk Båtforbund, Plast Piratene. De fullroser også Jarle Bergli i Kjemihuset Effekt i Fredrikstad, som står for produksjon og utvikling, Marianne Zaitzow i designbyrået Affair i Larvik, som har designet logo og etikett i rakettfart. Videre så har vi med  Enetra Økonomi, Lars Brorson og ikke minst Laila Samuelsen med bilder og Siv Sivertsen med ny hjemmeside.

 

– Uten dem hadde dette aldri gått, understreker Sølvi

– Den mottakelsen vi får, er helt vidunderlig. Vi har store visjoner for fortsettelsen, fastslår Daglig leder Sølvi Hjelmeland

ivan-bandura-aeuAn9A6rvY-unsplash.jpg

100%

EcoClean & Green

Screenshot (234).png
rs+.png
Screenshot (235).png
nds_logo.jpg
torghatten.png
download.png
plastpiratene.png
maritim_med-lidenskap-for-sjoen-logo.jpg
eco-Clean logo .png
bottom of page